Jump to content
TorGuard
  • 0
Sign in to follow this  
A C

You might need to login first

Rate this question

Question

A C

I get this message with a Dismiss button when I try to use the Chrome extension.  I am currently logged in as me and that part is green.  I have tried multiple SSL ports without success.  Unless I disable the extension, I can't browse anywhere.

 

I did have an earlier version that was also behaving like this.  I removed it and installed the most recent version.

 

How can I troubleshoot this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
bitcoin

I get this message with a Dismiss button when I try to use the Chrome extension.  I am currently logged in as me and that part is green.  I have tried multiple SSL ports without success.  Unless I disable the extension, I can't browse anywhere.

 

I did have an earlier version that was also behaving like this.  I removed it and installed the most recent version.

 

How can I troubleshoot this?

I am having the same issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...