Jump to content
TorGuard
  • 0
Sign in to follow this  
mrwhitefolks

Check my ip issue

Rate this question

Question

mrwhitefolks

I was having issues downloading torrents. I'm using Deluge and it was showing no incoming connections. I deleted the proxy settings and readded them. It's working now, but I went to make sure by using the CheckMyTorrentIP download and the tracker status shows "torguard.net Error". Does that mean it's not working?

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Support

Hello - no-no that wont affect your proxy - its just a simple IP check, you can always try the checkmytorrentip.com torrent and see if this one works for you.

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest

The TG app on my android phone keeps saying connecting. But hasn't connected yet. Help....

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Support
The TG app on my android phone keeps saying connecting. But hasn't connected yet. Help....

 

Hello - are you using the user/pass for my our activation email and not the website login details ? what version of Android are you running ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest

I got a new phone last week ...moto x running 4.4 the check my IP torrent is not working for me right now. I am using the load bearing proxy with the correct user and password. Worked just fine on my old phone gnex 4.3. The strange thing is that I changed it to a set IP for and the IP did show up after leaving it for a hour or so. Any help would be great.pretty sure its working but always nice to be sure. Tried the above link to other sit no IP showing with that either.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Support
I got a new phone last week ...moto x running 4.4 the check my IP torrent is not working for me right now. I am using the load bearing proxy with the correct user and password. Worked just fine on my old phone gnex 4.3. The strange thing is that I changed it to a set IP for and the IP did show up after leaving it for a hour or so. Any help would be great.pretty sure its working but always nice to be sure. Tried the above link to other sit no IP showing with that either.

 

 

Try setting DNS on your phone to a public DNS service such as google DNS.

 

I would think this is your problem, certainly sounds like a DNS issue.

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...