Jump to content
TorGuard
  • 0
Sign in to follow this  
me+me

Mint Rosa 17.3 x64 xfce prob

Rate this question

Question

me+me

So, I just got Mint Rosa 17.3 xfce x64 installed. I also installed your version of ubuntu V0.3.46 client. It shows up and it seems the install was correct.

 

I am a paid customer.

 

However, when I try to log in, FIRST, it never asks me my username or email credentials. All it does is ask me a password. I know my password to TG. It's NOT wrong. It works just fine in Windows on my Windows TG client.

 

So, how come the Ubuntu client even ask me my password when it doesn't even know my 'username' and never even asked what my username is?

 

That's why the pw does not work. That's not a question, it's rhetorical. When I try to get on TG it only asks me my password and it's wrong - even though it's right.

 

Somebody, anybody?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
Support

Hello,

 

It sounds like this is your OS user account password to allow the TG Client to makes changes, its not your TG VPN service user/pass.

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...