Jump to content
TorGuard
  • 0

Slow torrent enabled servers

Rate this question


JustCuz81

Question

JustCuz81

Is it just me or has the servers been really slow lately? Not just during prime time usage. I get about 1mbps if i'm lucky. and thats on a 60 mbps connection. I know i'm hopping/bypassing servers etc. But still. I can upload up to 5/6 Mbps but downloads are really slow. This is using utorrent. I know using torrent programs that it depends on how fast the node/person your downloading from allows you but i've never seen it this slow. Just wondering if it is just me or the seeders are being super greedy with their uploads lol. Thanks in advance

Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Is it just me or has the servers been really slow lately? Not just during prime time usage. I get about 1mbps if i'm lucky. and thats on a 60 mbps connection. I know i'm hopping/bypassing servers etc. But still. I can upload up to 5/6 Mbps but downloads are really slow. This is using utorrent. I know using torrent programs that it depends on how fast the node/person your downloading from allows you but i've never seen it this slow. Just wondering if it is just me or the seeders are being super greedy with their uploads lol. Thanks in advance

I'm seeing the same thing...multiple people downloading one of my downloaded torrents with a total speed of 6 kb/s ??? (While I have a 50 MBit upload on fiber!) using utorrent and europe VPN connection, downloadspeeds are fine

please Torguard do something!

Link to post
Share on other sites
  • 0
Support

Hey guys, what locations are you connecting to, ? we are bulking up with tons of servers, let us know if you have suggestions  :)

 

Regards

Link to post
Share on other sites
  • 0

The same problem here, except I'm having a problem exceeding 0.5Mb/s on a 250Mb/s connection.

 

I've run speedtest for all USA and Canadian servers and I'm seeing anything between 4 and 15Mbit

Link to post
Share on other sites
  • 0

The same problem here, except I'm having a problem exceeding 0.5Mb/s on a 250Mb/s connection.

 

I've run speedtest for all USA and Canadian servers and I'm seeing anything between 4 and 15Mbit

 

Did you ever solve this ? if not let me know we can take a look for you if you like.

 

Regards

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...