Jump to content
TorGuard
  • 0
Sign in to follow this  
Guest

WSAEADDRINUSE message

Rate this question

Question

Guest

Hello, My first post so please be kind! I get the message when I try to connect to United Kingdom server only. I can successfully connect to Ireland and USA - Dallas (the only ones I have tried). Answers to similar posts suggest checking Port 9000 but I don't know how to do that. Even so, that suggestion was for the user's inability to connect to anything whereas I (so far) only seem to have the problem with the UK server. OS is Windows 7 Pro with Torguard Viscosity Pro

Any help will be greatly appreciated.

Charles

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Support

Hey there, welcome :)

 

I believe the issue will be the port line, you will need to edit the config (Duplicate it first) and remove that line.

 

Do you have any security software by any chance ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest

Thanks. :) I use BitDefender but still had the problem after uninstalling it. I eventually managed to open a support ticket and the response suggested the same as yours so I'm now good!

Thanks very much for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...