Jump to content
TorGuard
  • 0

error when automatically connecting after boot

Rate this question


solquest
 Share

Question

Hey there.

I use to connect to Finland - Helsinki port 443, but everytime I turn my computer on I get this message

 

image.png.8ebb983de589f011364afef7ac1584a6.png

After this, if I connect it manually to the same server I don't have any problem.

Is there a way for automatically connecting to it without any issue when I start my computer?

Thanks.
Luigi.

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
2 hours ago, solquest said:

Hey there.

I use to connect to Finland - Helsinki port 443, but everytime I turn my computer on I get this message

 

image.png.8ebb983de589f011364afef7ac1584a6.png

After this, if I connect it manually to the same server I don't have any problem.

Is there a way for automatically connecting to it without any issue when I start my computer?

Thanks.
Luigi.

 

Hey there, does it do this with openvpn and wireguard?

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
8 minutes ago, Support said:

 

Hey there, does it do this with openvpn and wireguard?

 

How to check?
When I turn my computer, Torguard start by itself and I get that error.

If I click 'OK' and then 'Connect' I have no problem connecting to the same server.

Now I'm connected to it and this is what I see:
 

image.png

Link to comment
Share on other sites

  • 0
10 minutes ago, solquest said:

How to check?
When I turn my computer, Torguard start by itself and I get that error.

If I click 'OK' and then 'Connect' I have no problem connecting to the same server.

Now I'm connected to it and this is what I see:
 

image.png

 

Switch the tunneltype to OpenVPN port 443/TCP for example, connect/disconnect and then reboot.

Let me know if you see the same issue.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
24 minutes ago, Support said:

 

Switch the tunneltype to OpenVPN port 443/TCP for example, connect/disconnect and then reboot.

Let me know if you see the same issue.

In TunnelType I have OpenConnect and can't change it:
 

image.png

Link to comment
Share on other sites

  • 0
20 hours ago, solquest said:

In TunnelType I have OpenConnect and can't change it:
 

image.png

 

Sorry please try with a different profile that lets you select OpenVPN.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...