Jump to content
TorGuard

Torguard will not re-connect using the Wireguard protocol

Rate this topic


Al B
 Share

Recommended Posts

After reboot, I can connect using the Wireguard protocol.  But if I disconnect and try to re-connect, Wireguard fails.  I can only get Wireguard back if I re-boot the computer.

 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Al B said:

After reboot, I can connect using the Wireguard protocol.  But if I disconnect and try to re-connect, Wireguard fails.  I can only get Wireguard back if I re-boot the computer.

 


Hey @Al B

It Could Be A Setting Configured in Settings - Do you Have the Kill-Switch on In settings by Chance? Are you Using the Latest Version 4.8.9?
If you Have the Newest Version Installed Already you Can Try Uninstalling Then Reinstalling it and After it's Reinstalled you can go into settings and There is a Button to Reset to Default* Settings. Try Seeing if Default Settings with the Latest Version Freshly Installed Makes a Difference. 

If you Continue to Have Issues I'd Recommend Opening a Support Ticket So Support Can Assist you>>  https://torguard.net/submitticket.php 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...