Jump to content
TorGuard

WireGuard on GL.iNet AR750s

Rate this topic


Recommended Posts

I have an AR750s that I’ve used WireGuard before the new config file generator. I’ve used to use Toronto wire guard and it would always work and never have any drop.  Now with the new WireGuard config file generator, it looses VPN at randomly, some times 3-5 min.  Only way to fix it is to generate a new config file and then another 3-5 min.   I see another thread about WireGuard expires, is this the cause?   Anyway around it?  This is making WireGuard in the router useless. 

Link to post
Share on other sites
19807409
On 10/15/2020 at 6:53 AM, Crazy said:

it looses VPN at randomly, some times 3-5 min

Uptime: 9 days
Load average:  2.50, 1.72, 1.13

I disabled daily reboot to see if it ever disconnects, last time I let it run for 30 days and had no issues.

On 10/15/2020 at 6:53 AM, Crazy said:

Anyway around it?

yes

On 10/15/2020 at 6:53 AM, Crazy said:

I see another thread about WireGuard expires, is this the cause?

probably you could read it, there same questions were replied.

On 10/15/2020 at 6:53 AM, Crazy said:

This is making WireGuard in the router useless.

It doesn't.

On 10/15/2020 at 6:53 AM, Crazy said:

I have an AR750s

Assuming it is openwrt which you run on it, then you probably should read this guide or readme and adapt it to your needs.

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...