Jump to content
TorGuard

Login fail. Suddenly username and password are incorrect

Rate this topic


Recommended Posts

bluetofu

I've been using Torguard for months and this suddenly happens today which makes me wonder has my Torguard account been hacked?!

Link to post
Share on other sites
anonymousone

Same here, I even tried to change the login information for VPN client copied and pasted in the info.. Still failed.

Link to post
Share on other sites
yummiyummi

Yes, same. I have to assume it is an issue with TorGuard and we now wait until they get it resolved.

This is the first issue I have had in my history as a customer.

Link to post
Share on other sites
Jawsers

Same as well, tried using my torguard on my phone, and doing a clean install. Still getting wrong username / password.

Link to post
Share on other sites
VeeToad

For me it was my client. Hadn't seen an auto update for ages.

Downloaded the latest and can now connect.

Link to post
Share on other sites
djsi

same here just reading on the net and bam it wont connect to any website.X out and i notice the app says log in failed....um i didn't change a thing and was already logged in.

Link to post
Share on other sites
Sammy

I downloaded the latest, still cant log in.,

(And yeah there was no update link for auto update so I didnt even know a new version was out.)

Link to post
Share on other sites
Buzkill

Same here.

I submitted a ticket too.

Even tried generating a new random username & password.

Link to post
Share on other sites
Mimic
3 minutes ago, VeeToad said:

For me it was my client. Hadn't seen an auto update for ages.

Downloaded the latest and can now connect.

 

Thought I had the latest, but I was one version behind.  Never got prompted to update.  Dropped the latest, and it's working.  So...  Update to the newest version, folks.  3.98.10

Link to post
Share on other sites
Evets
Just now, Mimic said:

 

Thought I had the latest, but I was one version behind.  Never got prompted to update.  Dropped the latest, and it's working.  So...  Update to the newest version, folks.  3.98.10

can confirm, this worked.

 

Wonder what went wrong with auto notifications and why on earth the admins locked us out without informing us of what to do... I imagine there's more that don't know the fix due to not visiting the forums.

Link to post
Share on other sites
afoijvou

99% sure I have the latest client, I just downloaded it a few days ago.  And this same thing happened to me.  I mean I guess I'll redownload it but I know for sure I just had to do this the other day, and that the latest then was from April 22.  I guess I'll see what happens.

Link to post
Share on other sites
Buzkill

Can connect now with the new client.

A reinstalled wasn't good enough, I had to remove the old version of the client & the TAP driver before installing.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...