Jump to content
TorGuard
  • 0

AT&T Fiber - Setting Up Router Port Forwarding

Rate this question


demosthenes

Question

demosthenes

Hey there,

Just moved into a new apartment that uses AT&T Fiber. When I fired up TorGuard I noticed that it slows down connection from 400mpbs down to a ridiculous 3 to 5mbps. Previously TorGuard had a minimal effect on speed so I know that shouldn't be an issue. I did some digging and evidently I need to set up port forwarding on my AT&T router in order to bypass default firewall settings that are otherwise causing issues. Tried hacking around in the router's gateway but I don't know what ports to open. Also tried messing with TorGuard settings to no avail (possibly because I don't know what doing). Currently I'm getting this error: ERROR: Cannot open TUN/TAP dev /dev/net/tun: No such device (errno=19)

Does anyone know what I should do? Ran a site search and found surprisingly little talk of this particular issue.

 

router.png

Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...