Jump to content
TorGuard
  • 0

TorGuard Viscosity Update Issue

Rate this question


Guest

Question

I'm having trouble updating to the newest viscosity update provided. I managed to install the update after a few code 5 errors; but when I attempt to make a connection I'm being told the background service isn't running.

 

Any workarounds for this? I tried a clean install with no luck and changing account privileges. Thank you! The old version still works by the way.

Link to post
Share on other sites
  • Answers 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

  • Support

    18

  • Myriad

    15

Recommended Posts

  • 0

Installed new file from site on Windows XP. Did it twice by doing fresh installs. Can't get list of connections. I am not running Malawarebytes. Virus program is Avast. Never had this issue before and don't want to manually import the config files. I note there is an option to import from server. Is there one that can be reached to do this?

Link to post
Share on other sites
  • 0

I am being facetious. I completely uninstalled, manually deleted the virtual adapters, ran ccleaner, reset the TCP/IP stack and rebooted. Re-installed... still does not work (see above).

Link to post
Share on other sites
  • 0
Support

Guys if you are still having trouble, submit a support ticket and we will fix this for you.

 

This has been fixed and and we have very few reports of it happening.

 

Regards

Link to post
Share on other sites
  • 0
Support

Can you give me your ticket number please Myriad - we have updated the software today, maybe uninstall completely and reinstall using the new version ?

 

Regards

Link to post
Share on other sites
  • 0
Support

Thanks for letting us know BARCIS - guys if you have trouble let us know via support desk we can team viewer in to take a look.

 

Please remember,

 

We have updated our USA certs, TG Viscosity will update today with new working config, Tg Lite needs to be restarted to receive new config updates - the master CA can be downloaded from our My Servers page. Its also below incase you use DD-WRT.

 

-----BEGIN CERTIFICATE-----

MIIDqzCCAxSgAwIBAgIJAP/g7Ah3SNNHMA0GCSqGSIb3DQEBBQUAMIGWMQswCQYD

VQQGEwJVUzELMAkGA1UECBMCRkwxEDAOBgNVBAcTB09ybGFuZG8xETAPBgNVBAoT

CFRvckd1YXJkMQwwCgYDVQQLEwNWUE4xEzARBgNVBAMTClRHLU9WUE4tQ0ExDDAK

BgNVBCkTA1ZQTjEkMCIGCSqGSIb3DQEJARYVc3lzYWRtaW5AdG9yZ3VhcmQubmV0

MB4XDTE0MDQwOTE0NDIyMloXDTI0MDQwNjE0NDIyMlowgZYxCzAJBgNVBAYTAlVT

MQswCQYDVQQIEwJGTDEQMA4GA1UEBxMHT3JsYW5kbzERMA8GA1UEChMIVG9yR3Vh

cmQxDDAKBgNVBAsTA1ZQTjETMBEGA1UEAxMKVEctT1ZQTi1DQTEMMAoGA1UEKRMD

VlBOMSQwIgYJKoZIhvcNAQkBFhVzeXNhZG1pbkB0b3JndWFyZC5uZXQwgZ8wDQYJ

KoZIhvcNAQEBBQADgY0AMIGJAoGBANeCV65/6z6cbGfZ6LouGl1W7A71x6CEerxN

wcFeLZx89DM0NxEBs47+gYYqhzKCR+6YCVduD29NMa5dzDwNFEmhOKrHhIposdY7

JmNC2IeXxOSEcOMjBrRexqBN+CZx0bfj6H6qtlRFtkZlDvNritINiznJjG/DbA2X

jTO6J8f1AgMBAAGjgf4wgfswHQYDVR0OBBYEFPWAX1TtNU8tPbhRdYMGn98i9Hoi

MIHLBgNVHSMEgcMwgcCAFPWAX1TtNU8tPbhRdYMGn98i9HoioYGcpIGZMIGWMQsw

CQYDVQQGEwJVUzELMAkGA1UECBMCRkwxEDAOBgNVBAcTB09ybGFuZG8xETAPBgNV

BAoTCFRvckd1YXJkMQwwCgYDVQQLEwNWUE4xEzARBgNVBAMTClRHLU9WUE4tQ0Ex

DDAKBgNVBCkTA1ZQTjEkMCIGCSqGSIb3DQEJARYVc3lzYWRtaW5AdG9yZ3VhcmQu

bmV0ggkA/+DsCHdI00cwDAYDVR0TBAUwAwEB/zANBgkqhkiG9w0BAQUFAAOBgQBx

1VNcpbpAPzSz8gfT7iUiVPsSgHqhrzozEY8zpPoZkHDfo75P6AQnGwGdDHKljo6h

dkl1ZCTMd0CMbQbWzseNIZNwvHbE3hcnH0zxVKaGyNB6FNdhWVDNcvOhIZYvYbPM

fzWZQFXS/jfjjn1+p9UUQwPONvhoQaRhsUJOcrntug==

-----END CERTIFICATE-----

 

Regards

Link to post
Share on other sites
  • 0

Does not work for me (Panda AV)> It has something to do with the "route gateway is not reachable on any active network adapters" error. UNINSTALLING & RE-INSTALLING DOES NOT WORK. It DOES NOT fix the problem!

Link to post
Share on other sites
  • 0

Was there another update? I got a message from Torgard this morning about active connections or something. Now, when I try to reconnect, I don't get the usual list of servers. Sigh. I wish I could go a week without Torgard Viscosity breaking or causing me grief.

Link to post
Share on other sites
  • 0

^^^^Same issue here. The pop-up message asks for you to install a connection update, but when you say "yes" to disconnection and application nothing happens. Program doesn't update, and version number stays the same. ... aaaaaaaaaaaaaarrrrrrrggggghhhh! I submitted a ticket regarding this just a minute ago, too.

Link to post
Share on other sites
  • 0
Support

Hello

 

This can happen if security software are blocking our update server:

 

1) Disable all features of security software, AV's and Firewalls.

2) Uninstall Viscosity

3) Reinstall Viscosity from our downloads page here torguard.net/downloads.php while security software is still disabled.

4) Re-enable Security software but make sure our app is whitelisted and torguard.net is whitelisted.

 

Connection profiles should now show and work fine!

 

Regards

Link to post
Share on other sites
  • 0

I've just about had it with Viscosity. This will be the 4th or 5th time I've had to "uninstall/reinstall". Ludicrous. I have *no* *other* *software* on my box that has been this much trouble, including the microsoft apps. If there's no other way to connect, I'm going to cancel this account and go with someone else.

Link to post
Share on other sites
  • 0
409industries

Had the updating problem as well. Here are the steps that I took to successfully upgrade to the latest version.

 

-download latest Viscosity version from TG website

-Backup any customized connection profiles

-Disable Antivirus before uninstalling.

-uninstall Viscosity

-run CCleaner to clean out registry

-reboot computer

-disable AV again

-install Viscosity (requires your license file)

-import connection profiles

-turn Antivirus back on

-check for updates via Viscosity and install

 

It is also worth mentioning that the latest version I found in the My Downloads section on the TG site was 1.0.0 1044. Once this was installed I could "patch" up to the 1046 version without any issues.

 

Hope this helps anyone else having this problem.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...