Jump to content
TorGuard
  • 0
Support

TorGuard Client v3.93.1 (Bugfix Release)

Rate this question

Question

Support

Release torguard-v3.93.1, 2019-03-19
====================================

* All platforms: Refresh server list when closing the Settings dialogue

 This fix resolves an issue where the selected server in the connect
 the screen would fall back to the default server after disconnecting from
 a newly added dedicated IP server.

* Windows and MacOSX: Fix labels displaying 'n/a' when opening TorGuard from tray icon

 This fix resolves an issue where some labels would just display 'n/a'
 after opening TorGuard from the tray icon.

* Windows and MacOSX: Update "Conn. Time" when opening TorGuard from the tray icon

 This fix resolves an issue where the "Conn. Time"  label was reset after
 opening TorGuard from the tray icon.

* Windows and MacOSX: Update location in TrayIcon tooltip

 This fix resolves an issue where the location in the tray icon tooltip
 was not updated correctly.

 

Downloads

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
AC3

Hi,

Installed this update today and it freezes on start. No interface or anything. Also kills my network connection until I restart without torguard loading on start up.

Platform: Macos 10.12.6

tg version: 3.93.1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Support
1 hour ago, AC3 said:

Hi,

Installed this update today and it freezes on start. No interface or anything. Also kills my network connection until I restart without torguard loading on start up.

Platform: Macos 10.12.6

tg version: 3.93.1

 

Hi, did you upgrade from a much older build by chance?

Can I ask that you do the following so we can make sure you start fresh?

1) Go to more settings --> general tab --> click "restore defaults" and then hit save (if you can't do this move to the next step)

2) Delete the Torguard app from the applications folder and empty your trash

3) Remove this folder:  /users/user/Library/Application Support/VPNetworkLLC/TorGuard

4) Flush DNS >> https://torguard.net/knowledgebase.php?action=displayarticle&catid=71&id=227

5) Reboot

6) Reinstall TG Client latest version here https://torguard.net/downloads.php

Let me know how you go.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
AC3

Thanks! This procedure did the trick.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
VPNUSER941

This fix above is not working for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Support
On 3/23/2019 at 4:28 PM, VPNUSER941 said:

This fix above is not working for me.

 

Hi - are you having the same issue as AC3?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
qazwsx

starting with v3.93.1, I'm having the same issue as AC3.  I'm running osx10.14.3

I followed the step above and installed v3.93.2 and I still have the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Support
On 4/2/2019 at 4:02 AM, qazwsx said:

starting with v3.93.1, I'm having the same issue as AC3.  I'm running osx10.14.3

I followed the step above and installed v3.93.2 and I still have the issue.

 

We have another build coming today or tomorrow that should solve all these issues, these are all related to changes we are making by separating the backend to UI to bring all the features you guys want.

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
174185_1511348156

Hello, I tried to install the new Windows update and I'm getting a ton of "error opening file for writing" messages. This is the first time that's ever happened. I tried uninstalling everything and re-downloading the new update, but the same problem. Any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Support
13 minutes ago, 174185_1511348156 said:

Hello, I tried to install the new Windows update and I'm getting a ton of "error opening file for writing" messages. This is the first time that's ever happened. I tried uninstalling everything and re-downloading the new update, but the same problem. Any suggestions?

 

Open task manager and make sure all torguarddesktop processes are killed then retry.

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×