Jump to content
TorGuard
  • 0
Peco

Reconnect when screen on works erratically

Rate this question

Question

Peco

Hi

using TG client on Samsung S7 under Oreo - I have "never" checked under " Disconnect when screen is off". 8 times out of ten, it works as it should, meaning that when I turn the screen on, I am connected.

That's great

But the other two times TG says " reconnecting"  and stays there. I have to hit "disconnect" first then "connect".

Did anyone have this problem and have a solution?

Thanks

 

(PS I posted this on

which was probably not a good idea

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Support
On 12/31/2018 at 8:55 AM, Peco said:

Hi

using TG client on Samsung S7 under Oreo - I have "never" checked under " Disconnect when screen is off". 8 times out of ten, it works as it should, meaning that when I turn the screen on, I am connected.

That's great

But the other two times TG says " reconnecting"  and stays there. I have to hit "disconnect" first then "connect".

Did anyone have this problem and have a solution?

Thanks

 

(PS I posted this on

which was probably not a good idea

 

Hello,

What version of the TorGuard Android app are you running?

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Peco

Thanks for answering

Where can I find this information? Even in the settings there is no mention of version. I suppose it's the last one?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×