Jump to content
TorGuard
  • 0
gigaboy

no internet with TG client 3.92 in win7 VM hosted by UnRaid6.6.5 (KVM)

Rate this question

Question

gigaboy

Has anyone encountered problems with TG client in windows VM hosted by UnRaid6.6.5 (KVM)?

The TG client can connect to any server, but just cannot detect IP and no internet connection untill I click disconnect. Lastest VirtIO-0.1.160 windows 64bit drivers. 

Tried disable TAP adapter, and re-enable it again (as suggested by TG support). But problem persisted. 

I previously used TG client in windows VM without problems but VMs were hosted by Unbuntu Xen hypervisor.

TG APP.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
Support
On 12/28/2018 at 12:55 PM, gigaboy said:

Has anyone encountered problems with TG client in windows VM hosted by UnRaid6.6.5 (KVM)?

The TG client can connect to any server, but just cannot detect IP and no internet connection untill I click disconnect. Lastest VirtIO-0.1.160 windows 64bit drivers. 

Tried disable TAP adapter, and re-enable it again (as suggested by TG support). But problem persisted. 

I previously used TG client in windows VM without problems but VMs were hosted by Unbuntu Xen hypervisor.

TG APP.PNG

 

Hello,

It looks like it could be a DNS issue, have you tried connecting via TCP? or using alternative DNS "When VPN is connected" under more settings --> network tab? is

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...