Jump to content
TorGuard
  • 0

Tried the recomended fixes with no luck

Rate this question


Rump-Shaker
 Share

Question

Directly hooked up to the modem im getting 100 down and 50 up. After connecting with torguard VPN im getting speeds no better than 20Mbs. I have tried open vpn and got 10Mbs. I then changed some settings per the instructions form live chat and got 2 Mbs. I tried PPTP and L2TP and still nothing over 20Mbs. I tried connecting to multiple servers to include the ones in my state with same results. My linksys 1900acs router is brand new with dd-wrt flashed. Im at a loss as to why my speeds are 75%+ slower than what they should be. In addition, since i got the service last week, every time i come home after work, my internet has been lost. The red light on my router stays on until i unplug the router and plug it back in which i regain internet service. Anyone have any suggestions? I have been going based on the guide as well as suggestions from the live chat. Im starting to think the service is flawed but i would assume there are plenty of people on this forum that could attest the opposite. If anyone can provide some insight/suggestions..... Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
On 10/19/2018 at 12:36 AM, Rump-Shaker said:

Directly hooked up to the modem im getting 100 down and 50 up. After connecting with torguard VPN im getting speeds no better than 20Mbs. I have tried open vpn and got 10Mbs. I then changed some settings per the instructions form live chat and got 2 Mbs. I tried PPTP and L2TP and still nothing over 20Mbs. I tried connecting to multiple servers to include the ones in my state with same results. My linksys 1900acs router is brand new with dd-wrt flashed. Im at a loss as to why my speeds are 75%+ slower than what they should be. In addition, since i got the service last week, every time i come home after work, my internet has been lost. The red light on my router stays on until i unplug the router and plug it back in which i regain internet service. Anyone have any suggestions? I have been going based on the guide as well as suggestions from the live chat. Im starting to think the service is flawed but i would assume there are plenty of people on this forum that could attest the opposite. If anyone can provide some insight/suggestions..... Thanks in advance.

 

Hi there, I'm sorry to hear of your troubles,  are you connecting to locations close to you or further away? is it a streaming IP or a shared IP? what country do you connect from?

There are so many factors in speed loss, sometimes some DD-WRt builds are at fault, sometimes it can be the routers CPU but on this router I would expect to see more than your seeing, i see when using OpenVPN your speed reduces by half, does the same happen if you connect via your desktop or another device?

Regards

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...