Jump to content
TorGuard
  • 0
BotenRedWolf

Static IP/Port Forwarding Not Working/DD-WRT

Rate this question

Question

BotenRedWolf

So I've succeeded in getting my router to handle traffic through the VPN and assigned the static IP.

I can't, however, seem to get anything to open up to the public. I've opened it up through my "port management" area, as well as set up traditional port forwarding through the router's GUI, and even the 4 commands shown in the knowledgebase.

I'm out of ideas at this point. Anyone else have any?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
Support
On 21/02/2018 at 4:42 AM, BotenRedWolf said:

So I've succeeded in getting my router to handle traffic through the VPN and assigned the static IP.

I can't, however, seem to get anything to open up to the public. I've opened it up through my "port management" area, as well as set up traditional port forwarding through the router's GUI, and even the 4 commands shown in the knowledgebase.

I'm out of ideas at this point. Anyone else have any?

 

Hey there - could you submit a ticket on our main desk here and we can help see whats going on.

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×