Jump to content
TorGuard

Search the Community

Showing results for tags 'xbian'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Lounge
    • General Stuff
    • Member Tutorials
    • TorGuard Reviews
  • TorGuard Software Releases
    • Network Status
    • TorGuard Client Releases
    • Android Client Releases
    • iOS App Releases
    • Chrome Extension Releases
    • Firefox Extension Releases
  • TorGuard VPN Support
    • VPN Questions and General Support
    • VPN Windows Support
    • VPN Mac Support
    • VPN Linux Support
    • VPN Router Support
    • iOS VPN Support
    • Android VPN Support
  • TorGuard Proxy Support
    • Proxy Questions and General Support
    • Firefox Extension Support
    • Chrome Extension Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi, I managed to set it up and it seems to be running ok. However on every boot-up some random connections are not ok, as below: [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>:/home/xbian# service openvpn status [FAIL] VPN 'TorGuard.Australia.Melbourne' is not running ... failed! [FAIL] VPN 'TorGuard.Australia.Sydney' is not running ... failed! [ ok ] VPN 'TorGuard.Poland' is running. [ ok ] VPN 'TorGuard.United.Kingdom' is running. [ ok ] VPN 'TorGuard.USA-ARIZONA' is running. [ ok ] VPN 'TorGuard.USA-ATLANTA' is running. [ ok ] VPN 'TorG
×
×
  • Create New...