Jump to content
TorGuard

Search the Community

Showing results for tags 'torrent client'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Lounge
    • General Stuff
    • Member Tutorials
    • TorGuard Reviews
  • TorGuard Software Releases
    • Network Status
    • TorGuard Client Releases
    • Android Client Releases
    • iOS App Releases
    • Chrome Extension Releases
    • Firefox Extension Releases
  • TorGuard VPN Support
    • VPN Questions and General Support
    • VPN Windows Support
    • VPN Mac Support
    • VPN Linux Support
    • VPN Router Support
    • iOS VPN Support
    • Android VPN Support
  • TorGuard Proxy Support
    • Proxy Questions and General Support
    • Firefox Extension Support
    • Chrome Extension Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi all. Very new to TG (a few weeks). I know some people have asked similar questions but I couldn't really follow what was going on. Ihope this hasn't already been asked/answered previously. Anyway, I use Mageia Linux #6 and KTorrent and the TG Client. It has been working well - till I tried to download a couple of torrents yesterday - they just wouldn't start. I thought this may be because the TG client was actively connected. So I disconnected the client and the torrents started. In one of the quesions asked (that I found in my searches) someone suggested port-forwarding, or registering the server or something - I used to work in IT for 30 years (before retiring 6+ years ago) so I understand the concept (hazily now) about port forwarding but no idea but the "registering of servers" (this is from a question asked: Torguard + qBitTorrent + Torrentbytes "Have you added the ip address as a dedicated ip within the Torguard client? More settings > Servers. You will get a new server entry to connect to. ") Where is More settings > Servers????? Also, I discovered thaat when I'm trying to watch some media from Plex via Chromecast on my TV, it doesn't work. I also suspected the TG client. So, disconnected TG and media started working! Anyway, any help would be most appreciated. Myles, Canberra, Australia.
×