Jump to content
TorGuard

Search the Community

Showing results for tags 'lite'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Lounge
    • TorGuard News
    • Introductions
    • General Stuff
    • Member Tutorials
    • TorGuard Reviews
  • TorGuard Software Releases
    • Network Status
    • TorGuard Client Releases
    • Android Client Releases
    • iOS App Releases
    • Chrome Extension Releases
    • Firefox Extension Releases
  • TorGuard VPN Support
    • VPN Questions and General Support
    • VPN Windows Support
    • VPN Mac Support
    • VPN Linux Support
    • VPN Router Support
    • iOS VPN Support
    • Android VPN Support
  • TorGuard Proxy Support
    • Proxy Questions and General Support
    • Firefox Extension Support
    • Chrome Extension Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I recently upgraded torguard lite from .3.26 to .3.28. After upgrading to 3.28 torguard lite no longer launches. Instead it throws up the following error: I spoke with customer support via chat and they had me uninstall and reinstall the application with a standard reboot in between. No luck the error message is still displayed. I just reinstalled .3.26 and it launches correctly.. this is apparently an issue with 3.28 or possibly with XP.
  2. Been using Viscosity since I signed up several days ago. I ran into some problems today. The Viscosity app is currently not working at all, every time I log into a server, it asks me to update (Connection Update msg), after updating and restarting the application. The server lists are gone, so I can't connect to any VPN servers and I have yet to find a method to restore it (btw, I've already created a ticket). Found some tuturial within the TorGuard website for workaround, it does not work. So I downloaded TorGuard Lite, installed it, logged in, connected to a local server. I am using the same VPN server in the city that I reside. On a 25Mbps/2.5Mbps connection, I am getting 5Mbps/1.5Mbps with TorGuard Lite. I get 23Mbps/1.5Mbps with Viscosity. What's with the wide discrepancy? Please chime in! Thank you!
  3. LITE ON MAC 1) drag it to trash2) sudo rm -R /Users/username/Library/Application\ Support/VPNetworkLLC3) sudo rm /Users/username/Library/Preferences/net.torguard.TorGuard.plist all the commands got to be in a single line. remove the break lines please
×