Jump to content
TorGuard

Search the Community

Showing results for tags 'ipv4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Lounge
    • General Stuff
    • TorGuard Reviews
    • Member Tutorials
  • TorGuard Software Releases
    • Network Status
    • TorGuard Client Releases
    • Android Client Releases
    • iOS App Releases
    • Chrome Extension Releases
    • Firefox Extension Releases
  • TorGuard VPN Support
    • VPN Questions and General Support
    • VPN Windows Support
    • VPN Mac Support
    • VPN Linux Support
    • VPN Router Support
    • iOS VPN Support
    • Android VPN Support
  • TorGuard Proxy Support
    • Proxy Questions and General Support
    • Firefox Extension Support
    • Chrome Extension Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. This is more of an irritation, but it would be nice if something could be done about it. I have two TAP windows adapters. Is there anyway to bind Torguard to one of the adapters? I've noticed that Torguard uses both, which causes a problem, because the client seems to change the adapter settings from DHCP to static entries (both the IP and DNS). This is a bit of a nuisance because I need to go into the configuration and undo the changes and every time whenever I need to connect to another VPN. If I can set it to TAP #1, then I don't really care what it does to that interface, leaving the second one unaltered when I need to connect to other VPNs.
  2. I think there is no need to write a guide for this project, they documented it well. Python is available on openwrt and you can use this directly on your router. Can anybody try this on their ddwrt routers?
  3. The TG Vpn update of November 19, 2016 has somehow changed my Adapter Settings for my ethernet, wfi, and it's very own TAP windows adapter settings affecting no response from the DNS Server. So basically, I could not connect to the internet (by ethernet or wifi) and I figured it out by myself on how to fix the issue. I had to make sure that I had to change IPv4 and IPv6 Settings on said adapters to obtain IPv4 and IPv6 addresses and DNS Server Addresses automatically and it would fix the issue... BUT then the settings would change so I have to figure out which adapter had the settings changed, whether be it TG (TAP) adapter or my own Ethernet or wifi adapters, I have to manually fix it. Is this some kind of glitch??? or error?
×