Jump to content
TorGuard

Search the Community

Showing results for tags 'forwarding'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Lounge
    • General Stuff
    • TorGuard Reviews
    • Member Tutorials
  • TorGuard Software Releases
    • Network Status
    • TorGuard Client Releases
    • Android Client Releases
    • iOS App Releases
    • Chrome Extension Releases
    • Firefox Extension Releases
  • TorGuard VPN Support
    • VPN Questions and General Support
    • VPN Windows Support
    • VPN Mac Support
    • VPN Linux Support
    • VPN Router Support
    • iOS VPN Support
    • Android VPN Support
  • TorGuard Proxy Support
    • Proxy Questions and General Support
    • Firefox Extension Support
    • Chrome Extension Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. I'm trying to port forward a port on my VPN connection but it doesn't seem to work. I've gone to the port forwarding page and have specified the protocol, port, server IP, vpn protocol and port/auth and it says its active yet qbittorrent says otherwise. Looks like qbitorrent only gives me a green connected icon when i delete the port forward setup on the port management page on the site. Seems like the delete sequence triggers something on the server making it work for a brief second before then getting deleted. This leaves me wondering if I'm missing something here and how the heck port forwarding is meant to be setup?
×