Jump to content
TorGuard

Search the Community

Showing results for tags '10gbit servers'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Lounge
    • General Stuff
    • Member Tutorials
    • TorGuard Reviews
  • TorGuard Software Releases
    • Network Status
    • TorGuard Client Releases
    • Android Client Releases
    • iOS App Releases
    • Chrome Extension Releases
    • Firefox Extension Releases
  • TorGuard VPN Support
    • VPN Questions and General Support
    • VPN Windows Support
    • VPN Mac Support
    • VPN Linux Support
    • VPN Router Support
    • iOS VPN Support
    • Android VPN Support
  • TorGuard Proxy Support
    • Proxy Questions and General Support
    • Firefox Extension Support
    • Chrome Extension Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hello folks, I need a little help from other premium network subscribers. My problem: When I connect to either of the two new Netherlands servers, I have low speed. Neither me nor TG support were able to pinpoint where the problem is. I want to ask you if some premium network subscribers (preferably from central Europe) could do some speedtests and let me know the result so I know if the problem lies with me. My tests: UK 10Gbit (reference): latency 60ish ms, downspeed 60-75Mbit (max out of my current line) Netherlands 10Gbit 1: latency 20-30 (as expected due to much lesser distance from me compared to UK), downspeed 5ish Mbit (sometimes it leaps to 30mbit for the first second but after that lowers to 5Mbit) Netherlands 10Gbit 2: same as with Netherlands 1 I would really appreciate some help and response! Thank you and have a good x-mas and a healthy and successful new year! Regards
×