Jump to content
TorGuard

Search the Community

Showing results for tags 'update'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Lounge
    • General Stuff
    • Member Tutorials
    • TorGuard Reviews
  • TorGuard Software Releases
    • Network Status
    • TorGuard Client Releases
    • Android Client Releases
    • iOS App Releases
    • Chrome Extension Releases
    • Firefox Extension Releases
  • TorGuard VPN Support
    • VPN Questions and General Support
    • VPN Windows Support
    • VPN Mac Support
    • VPN Linux Support
    • VPN Router Support
    • iOS VPN Support
    • Android VPN Support
  • TorGuard Proxy Support
    • Proxy Questions and General Support
    • Firefox Extension Support
    • Chrome Extension Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. I have not updated my program in some time. When I click the "Get it now!" button at the bottom of the window, my browser opens into a download (I don't see any webpage, I get the download popup but nothing else). In the download pop it says 4.1.2 instead of the latest release 4.5.1. I don't see why I would download 4.1.2 if a newer update is available. Am I supposed to update from the website instead of with the link in the GUI? Or do I have to update to 4.1.2 before going to 4.5.1?
  2. nse

    IOS app update timeline

    Hi, Just wondering about the IOS app update. When will the new version released? I found that the IOS app is lacking compared with the android one. Thanks
  3. I just installed the viscosity client today and it seems to be working alright, except every time I connect to a server it tells me a few seconds later that a connections update has been downloaded and I need to disconnect if I want to install the update. As soon as I disconnect it deletes the entire list of connections and I have to reinstall the program if I want to get them back. If I don't disconnect everything works fine until I do. I did a little searching on the forums but wasn't able to turn anything up. Anyone have any idea what could be causing this? Thanks!
×
×
  • Create New...