Jump to content
TorGuard

Search the Community

Showing results for tags 'disconnecting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Lounge
    • General Stuff
    • Member Tutorials
    • TorGuard Reviews
  • TorGuard Software Releases
    • Network Status
    • TorGuard Client Releases
    • Android Client Releases
    • iOS App Releases
    • Chrome Extension Releases
    • Firefox Extension Releases
  • TorGuard VPN Support
    • VPN Questions and General Support
    • VPN Windows Support
    • VPN Mac Support
    • VPN Linux Support
    • VPN Router Support
    • iOS VPN Support
    • Android VPN Support
  • TorGuard Proxy Support
    • Proxy Questions and General Support
    • Firefox Extension Support
    • Chrome Extension Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. For months, I have been having major issues with TorGuard VPN on my Samsung Galaxy Note 8. The issues include: Most of the time, it takes multiple attempts to connect. It will get stuck in Wait, I'll cancel and retry, it will get stuck in Wait again, and so on. Sometimes I kill the TorGuard app and relaunch it. It can take 10 or more tries before it connects. It gets stuck in Wait, and in Detecting, and in another status that I don't recall. I've tried different servers (Atlanta, Dallas), ports (Auto, Stealth, 389), ciphers (AES-128-CBC, AES-256-GCM, BF-CBC), and protocols (UDP, TCP). Once it's connected, it frequently disconnects. Sometimes it's momentary and auto-reconnects, which still results in me getting booted from my remote desktop session. Other times it's a permanent disconnect and I have to manually attempt to reconnect. These problems are very disruptive, and annoying. Thus far I've tried 2 other VPN services besides TorGuard, and neither one have the capabilities that I need. TorGuard is great, but I need it to work.
  2. So I attach a laptop at work to Xfinity's hotspots (mainly to browse outside of my job's network) and use the TorGuard client to further protect what I'm doing. The signal from the hotspot is really strong and whenever I don't use TG's VPN, it's remains solid throughout the day. If I connect to a VPN, it'll generally disconnect after 10-15 minutes, sometimes quicker, sometimes longer. I know it's doing it since I have app kill enabled for the browser, just in case. I read in Xfinity's forums that they block VPN's on the public wifi's (I don't seem to have the same problem at home - at least not as much). Are there specific settings that I should be using to get around these constant disconnects? I read that setting TorGuard to TCP:80 will do the trick and I'm trying it, but thought I would reach out to see if anyone else is having problems or has specific answers. Thanks!
×