Jump to content
TorGuard

Cathy

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cathy

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Cathy

    Starts fast, then slows to a crawl

    I meant to reply, but lost the link. After 4 days of slow connections, Torguard finally straightened up and now I connect like I did before. I have no clue what the problem was, but sure hope it doesn't happen again. Thanks for the feedback.
  2. Cathy

    Starts fast, then slows to a crawl

    I'm using a Netgear router. The settings must be ok because Torguard worked fine until Monday night. It would be slow occasionally, but for the most part, it was fine. I've connected on every imaginable setup and have tried both ethernet and wifi. It's actually faster on wifi, which makes NO sense... lol I just was wondering if my isp has some new magical thing that would cause this because it happened so suddenly. My isp is my ONLY option, so changing that is not an option.
  3. I have a 25mbps connection that usually runs about 20mbps. Torguard has been great so far. In the last 2 days, when I run Torguard, it starts out around 12-14mbps, then in 5 minutes, it goes down to 1 or less. What is the issue here? I've connected to all servers in the US. Have tried a combination of different settings. Rebooted router and pc. Still the same. Hey... I know it's slow, but up until 2 weeks ago, I had a whopping 6mbps connection, so 25 is great! lol
×