Jump to content
TorGuard

Leaderboard

  1. TDog

    TDog

    Members


    • Points

      1

    • Content Count

      3


  2. 117211_1511348143

    117211_1511348143

    Members


    • Points

      1

    • Content Count

      8


  3. RyDze

    RyDze

    Members


    • Points

      1

    • Content Count

      10


  4. Zeltrax

    Zeltrax

    Members


    • Points

      1

    • Content Count

      2



Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/17/2019 in all areas

  1. 1 point
    Pretty much the same thing here. Some servers just plain refuse to connect period. Others you have to hammer many times to get a connection. Forget the ticket, it's a system wide problem as evidenced by multiple reports here. I have the same problem from from multiple sites, different computers, different carriers. I don't understand. What happened and why is taking so long to fix it?
  2. 1 point
    Well that worked! o.0 Been using this vpn for months and I have been using email and and a password that was given to me! so wierd I must be going crazy!
  3. 1 point
    The username and password used to login to the website and the VPN are different. Please try going to > https://torguard.net/managecredentials.php That link should lead you to the page where you can set it up.
  4. 1 point
    UPDATE!!! It's the TAP adapter. By default client installs 9.21 tap adapter. I tried the 9.9 version offered in setup and no issues. I don't know why 9.21 is default on Win 7 x64, but it really introduces bad latency when having multiple streams.
  5. 0 points
×